Min Stockholmsresa

Alternativa synsätt på cancer.
Jag fick veta mycket nytt på föreläsningen i Stockholm (nu hade jag i och för sig inte direkt någon koll innan men) Jag tyckte att Henning Saupe från Arcadiakliniken hade mycket intressant att berätta.
Tyvärr hade jag svårt att höra vad Dr. Tullio Simoncini sa via skype, då det nästan blev rundgång på ljudet... Peter wilhelmsson berättade lite om cancerkliniker i Mexiko, det var intressant.
 
På lunchen shoppade jag loss på Örtagubben som bara låg runt hörnet, väldigt bra utbud och trevlig personal.
Jag hade med mig mat men den slängde jag och gick in på Espressohouse och köpte mig en stor sojalatte. Kanske inte det bästa valet vid krångelmage men fasiken vad god den var..
 
 
Jag satte mig på en parkbänk och spanade på folk, vädret var helt underbart!!!
 
 
Inne på föreläsningen satt jag brevid en dam från Dalarna som var pensionerad lärare. Hon berättade att hon hade träffat Bertil Wosk för första gången 91 om jag inte minns fel... Hon hade gått in i väggen och han hade hjälp henne på fötter igen. Hon pratade väldigt ömt om honom och beskrev Bertil som en varm och väldigt omtänksam människa.
 
 
Och så fick man en goodiebag :-) Passande nog var det Graviola (undra när jag ska lägga in den här i mitt packade kosttillskott schema?) som kan användas mot cancer och pau darko-te som har använts mot cancer och som är svampdödande. Tullio Simoncini anser ju att cancer och svamp har ett starkt samband. Sen fick man 2 mightybars oxå men den med jordnötter gav jag till päronen...
 
Efter denna givande dag sträckkörde jag de 42 milen hem... Fy vad tråkigt!!